Így érezte magát Hacsi Bogi a világversenyen: Magyarország Szépe elárulta, mi volt számára a Miss World fénypontja - Interjú

Büszkék lehetünk Hacsi Bogira, hiszen fantasztikusan képviselte országunkat Indiában a Miss World döntőjén. A gyönyörű fiatal lány óriási élményekkel gazdagodott, melyeket nemrég megosztott a Femcafe-val is.

Így érezte magát a világversenyen

Mint ahogyan arról a Femcafe.hu is beszámolt, március 9-én a fél világ figyelme Indiára összpontosult, hiszen aznap rendezték meg Mumbaiban a Miss World idei döntőjét. A világversenyen 117 ország bájosabbnál bájosabb hölgye mutatta meg magát, hogy elnyerje a világ legszebb nőjének járó címet; a korona végül a cseh Krystyna Pyszkova fejére került, míg az első udvarhölgyi címet a libanoni Yasmina Zaytoun kapta meg. Hazánkat a 2023-as Magyarország Szépe cím birtokosa, Hacsi Bogi képviselte, aki kitűnő teljesítményt nyújtott, s bár nem került be a legjobb 40 versenyző közé, mégsem érzett csalódottságot a végeredmény miatt. A fiatal szépség káprázatos, magyar tervezők által megalkotott ruhakölteményekben szerepelt, de persze nem csupán divat szempontjából volt számára emlékezetes az a három hét, amit a dél-ázsiai országban töltött. Bogi egy ideje már itthon tartózkodik, legutóbb pedig a 2024-es Glamour Women of the Year díjátadó gálán tette tiszteletét; kíváncsiak voltunk, hogyan érezte magát a világversenyen, mit élvezett a legjobban, valamint arra is, milyen tapasztalatokkal tért haza.

A teljes interjút az alábbi videóban hallgathatod meg:

2023 után idén is kitettek magukért a hírességek a Women of the Year díjátadóján, és szebbnél szebb outfitekben mutatták meg magukat, valamint azt, hogy illik egy ilyen nagyszabású eseményen megjelenni.

Leadfotó: MTVA/ Bruzák Noémi

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
A rajongók már kezdenek találgatni, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence képes lesz-e olyan messzire jutni, mint Krausz Gáborék.
Sztárok
Beyoncénak és testvérének, Solange-nak volt kitől örökölniük a szépségüket: édesanyjuk, Tina rendkívül vonzó nő, azt pedig egyáltalán nem mondanánk meg róla, hogy 70 éves.
Fashion&Beauty
Katie Holmes stílusából rengeteget lehet inspirálódni, főleg ha réteges öltözködésről van szó, hiszen az általa viselt darabokat nagy alapossággal és kiváló érzékkel válogatja össze – a végeredmény...