Lifestyle

Megjelent a kormány tervezete: ennyi szombati munkanapra számíthatunk 2025-ben

A foglalkoztatáspolitikáért felelős miniszternek évente kell rendeleti úton szabályoznia a munkaidő-beosztásnak a munkaszüneti napok miatt indokolt változtatását. Ennek a kötelezettségnek tett most eleget Nagy Márton.

Hosszú hétvégék és szombati munkanapok 2025-ben

Társadalmi vitára bocsátották Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter azon rendelettervezetét, mely meghatározza, mikor lehetnek hosszú hétvégék a jövő évben - írja a 24.hu. A foglalkoztatáspolitikáért felelős miniszternek évente kell rendeleti úton szabályoznia a munkaidő-beosztásnak a munkaszüneti napok miatt indokolt változtatását. Ennek a kötelezettségnek tett most eleget Nagy Márton. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

A tervezet szerint 2025-ben három szombat lenne munkanap.
Kattints a további képekért!

A munkavállalók értékelése alapján Magyarország legkedveltebb munkaadói a Yettel Magyarország, a Pepco Magyarország és a Harman Magyarország - közölte a Munkahelyeink.hu az MTI-vel.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Fashion&Beauty
Ha a diszkrét, ám mégis figyelemfelkeltő körömtrendek híve vagy, Selena Gomez gyönyörű őszi manikűrje tökéletes választás lehet számodra.
Lifestyle
A Kos váratlan üzenetet kap valaki olyantól, aki egykor sokat jelentett neki. Napi horoszkóp.
Egészség
A legtöbb ember igyekszik kicselezni az öregedést, de ez bizony az étkezéssel kezdődik. Ha egészségtelenül eszünk, akkor a többi trükk mindegy is.