Utazás

Melyik festői szépségű európai város látható a képen? Csak a született földrajzzsenik vágják rá egyből a választ

Ha rajongsz a mediterrán hangulatú, egyúttal gazdag történelmi múlttal rendelkező városokért, akkor te sem fogsz sokat merengeni a megoldáson.

Mindig állj készen a váratlanra!

Lehet, hogy földrajztudásod párját ritkítja, helyismereted hiánytalan, vizuális memóriád pedig a tökéletesség határát súrolja, ettől függetlenül mindig akadhatnak olyan fejtörők, melyek még neked is feladják a leckét. Ha rajongsz a mediterrán hangulatú, színes és tartalmas történelmi múlttal rendelkező európai települések iránt, akkor a kisujjadból fogod kirázni a megoldást - legalábbis reméljük. Egyvalamit már megtanulhattál képrejtvény-sorozatunk során: mindig érdemes előre felkészülni a kellemetlen meglepetésekre! Ha még mindig nem sikerült elrettentenünk, akkor lapozd fel galériánkat, és indulhat is az újabb megmérettetés! Mindent bele!

Íme az első fotó: reméljük, már ez alapján kezd körvonalazódni benned a megoldás, de ha nem, az sem baj! Lapozz tovább!
Kattints a további képekért!

Az európai városokat olyan jellegzetes történelmi épületek határozzák meg, mint például a párizsi Eiffel-torony vagy a londoni Big Ben. Néhány város pedig ultra-modern felhőkarcolókkal vonzza a látogatókat.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Sztárok
Bár első látásra meg nem mondanánk a két nőről, hogy testvérek, hiszen nem igazán hasonlítanak egymásra, vitathatatlan, hogy mindketten a maguk módján csinosak, és valódi természetes szépségek.
Sztárok
A walesi herceg évek óta védelmezi feleségét és családját, éppen ezért volt nagyon dühös, amikor Katalinról egy titkos fotót tett közzé valaki.
Lifestyle
Ez a kérdés nemcsak segíthet megérteni a partneredet, de egy jó alap lehet egy mélyebb beszélgetéshez is, ahol kiderítheted, mennyire képes együtt érezni másokkal, és hogyan kezeli a kapcsolatait.