Lifestyle

Könnyekben tört ki az influenszer: napi 8 óra munka mellett nincs élete

A közösségi oldalán fakadt sírva: az első munkahelyén töltött életéről osztotta meg a tapasztalatait, világhírű lett.

Meló

Az amerikai New Jersey államban él, és a videóját látva egyértelmű: romokban az élete. A Brielle néven ismert influenszer a TWN.hu híre szerint ebben kürtölte világgá a bánatát. "A leginkább azt, hogy nincs ideje a magánéletére, amióta munkahelye lett. Ami kiderült: napi négy órát kell utaznia a munkahelyére és vissza, az ugyanis New Yorkban van. Egy marketing ügynökségnél dolgozik, és mire hazaér, az elmondása szerint se főzni, se zuhanyozni nincs ereje" - írja a lap. Brielle reggel 7:30 körül száll fel a vonatra, este pedig legkorábban 18:15-kor ér haza. "Nincs időm semmire. Le akarok zuhanyozni, megvacsorázni és lefeküdni. Arra sincs időm és energiám, hogy megfőzzem a vacsorámat" - panaszkodott, sőt, azt is hozzátette: az edzésekről már rég lemondott. Ugyanakkor tudná a megoldást is a problémájára - de az 5 nap munka, két nap pihenés pokoli!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Sztárok
Jason Momoa és Lisa Bonet ritkán látott fia, a 15 éves Nakoa-Wolf ha akarná, sem tudná letagadni édesapját, sőt: a tinédzser egy az egyben úgy néz ki, mint az Aquaman sztárja.
Utazás
Egy új globális felmérésből kiderült, hogy melyek azok a legfurcsább tárgyak, amiket a vendégek az idei utazásaik során ott felejtettek a szállodai szobákban — és ezek közül néhánytól biztos leesik...
Lifestyle
Egy mosoly ugyan kedvességet és pozitivitást sugallhat a mindennapokban, de az igazolványképeken inkább zavaró tényezőnek számít.