Súlyos dolog áll a háttérben: ezért visel gyakran csak egy fél pár kesztyűt Morgan Freeman

Morgan Freeman már nagyon hosszú ideje meghatározó szereplő Hollywoodban, a színészet iránti szenvedélye pedig változatlan maradt, és még egészségügyi állapota ellenére sem tervezi a visszavonulást.

Balesetet szenvedett

Az elmúlt években a színész rajongóinak szemet szúrhatott, hogy Morgan Freeman gyakran kesztyűt visel az egyik kezén. Ennek természetesen nyomós oka van, kézfejét ugyanis egy súlyos baleset óta rejti el a színész, amely majdnem az életébe került. Bár filmjeit nézve, illetve nyilvános szerepléseit látva nem észrevehető, a színész valójában nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, melyeknek komoly következményei voltak, többek között bal kezének bénulása.

A színész balesete 2008-ban történt, mely során az autója többször is megpördült a levegőben egy autópályán Mississippi államban. A szörnyű balesetben Morgan Freeman bal válla és könyöke is eltört, a karjában lévő idegkárosodás pedig annyira súlyos volt, hogy az orvosok több mint négy órán át keményen dolgoztak, hogy segítsenek a helyzeten.
Kattints a további képekért!

Ma már csak kevesen tudják, hogy Magyarország és egyben Európa első szépségkirálynője Simon Böske volt, egy keszthelyi lány, akinek szépen indult és kecsegtető lehetőségekkel járó karrierje sajnálatos módon hamar elindult a lejtőn, ő maga pedig elfeledve távozott az élők sorából.

Leadfotó: Getty Images, forrás: brightside.me

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Immár hagyományként, idén hatodik alkalommal ismeri el a Femcafe.hu azokat a női teljesítményeket, amelyek széles körben inspirálják a közönséget. Szeptember 9-én kezdetét vette a szavazás, ahol a...
Lifestyle
Minden gyereknek fontos, hogy a szülei elegendő időt töltsenek vele, érdeklődjenek a számára fontos témák, dolgok iránt, hiszen innen is érzik, hogy szeretik őket. Sokszor hivatkoznak arra a...
Lifestyle