Van ilyen tárgy a lakásodban? Akkor ne lepődj meg, ha extra lassú az interneted

Mi kell ahhoz, hogy minél jobban hasítson az otthoni mobilnetünk, és akadozás nélkül nézhessük kedvenc sorozatunkat? Nos, elsőként nem árt, ha bizonyos tárgyaktól megszabadulunk, vagy szimplán áthelyezzük őket.

Így lesz veled a térerő

Mobilinternetes routerrel és megfelelő előfizetéssel kábelezés és fúrás nélkül lehet otthon vezeték nélküli (wifi) internetelérést biztosítani. A router beüzemeléséhez nincs szükség szakemberre, csak áramforráshoz kell csatlakoztatni, de érdemes tisztában lenni néhány tényezővel, hogy stabil kapcsolattal tudjunk internetezni, és például szakadozás nélkül, jó felbontásban tudjunk nézni online videós tartalmakat. A Yettel most ehhez ad tanácsokat. Részletek a galériában!

A lakás nagysága, a falak vastagsága és a bútorok, egyéb berendezések mind meghatározóak lehetnek. Mivel az épület falai gyengíthetik a rádióhullámok terjedését, az a legideálisabb, ha a készülék az ablak közelében van, itt ugyanis erősebb lehet a jelszint, mint az épület közepén; illetve az is segít, ha a routert minél magasabbra, több szint esetén az emeletre tesszük.
Kattints a további képekért!

Közel 5 millió dollárért - azaz 1,8 milliárd forintért - listázták a 36. emeleti luxusingatlant.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Akár a karácsonyi vásárok hangulata, akár a napsütötte tengerpart vonz, Európa számos olyan izgalmas helyet tartogat, ahová télen is érdemes lesz ellátogatnod!
Lifestyle
Felháborító, vagy sem, de a katasztrófaturizmus szépen tarol itthon is. Sokan képesek kocsival hatalmas kitérőket tenni, csakhogy szelfizzenek az áradó Dunával.
Sztárok
A kultikus szappanopera egykori főszereplői közül már csak nagyon kevesen élnek, van azonban egy színésznő, aki a sorozat fénykorában egy rendkívül fontos mellékfigurát keltett életre, és még mindig...