Ez történik valójában, ha tömjént vagy zsályát égetsz otthon

Mindenkinek vannak jó és rossz periódusai az életben. Utóbbiaktól viszont akár egy szempillantás alatt megszabadulhatunk.

Füstölés

Az otthonunk ott van, ahol szeretnek minket – tartja a mondás. Azonban az a hely is az otthonunk, ahol a lelkünk a legjobban érzi magát. A lelkünk energiái ugyanis szétáradnak a környezetünkben és betöltik annak minden zegzugát. Hangulatunk – legyen az akár jó, akár rossz – nagymértékben befolyásolja környezetünk rezgésszintjét, így ha éppen rossz időket élünk meg, vagy elmérgesedik a viszony a házasságunkban, esetleg betegségek kínoznak minket, akkor az a környezetünkre is rányomja a bélyegét. Éppen ezért nagyon fontos, hogy bizonyos időközönként ne feledkezzünk el otthonunk energiáinak megtisztításáról sem. Ennek egyik módja, ha füstölőt, tömjént vagy zsályát égetünk. Mind a füstölők, mind pedig a zsálya és a tömjén tökéletes ahhoz, hogy megtisztítsuk otthonunk energiáit. A zsálya, a tömjén és a füstülő tökéletes arra, hogy kiűzzön mindennemű negatív energiát, bármilyen helyiségről is legyen szó. Mielőtt azonban égetni kezdenénk, nyissuk ki az ablakot/ablakokat. Így nemcsak a füst tud távozni, de a szükségtelen energiák is.

füstölő zsálya ezotéria

Lapozz tovább, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Sztárok
David és Victoria Beckham egy szem lánya, Harper óriási ámulatot okozott a párizsi divathéten: a 13 éves tinédzser kész felnőttnek nézett ki, ahogy édesapja oldalán kilépett a szállodájukból.
Sztárok
Alexandrea Owens-Sarno James Cameron monumentális katasztrófafilmjében, az 1997-es Titanicban, bájos gyerekszereplőként tett szert világhírnévre: ő alakította azt a kislányt, akit még Jack Dawson is...
Lifestyle
Kiemelkedően jó hetük lesz az alábbi jegyeknek, szerencse kíséri útjukat.