Lifestyle

Az ágyban kapta rajta a férjét egy másik nővel: döbbenetes ultimátumot adott párjának a megcsalt feleség

A pár 12 évvel ezelőtt házasodott össze, sokáig a legnagyobb szerelemben és megértésben éltek, a férj hűtlensége azonban új mederbe terelte a kapcsolatukat.

Egy megcsalás következményei

Hogyan lehet feldolgozni egy megcsalást? Helyreállítható egyáltalán a bizalom egy ekkora érzelmi kataklizmát követően? Ismét egymásra találhatnak még a házasfelek, vagy a szerelem újraforrósítása szükségszerűen és elkerülhetetenül kudarcba fog fulladni? Égető kérdések, melyeket mindenki feltesz magának, aki valaha is megcsalás áldozatává vált. Most következő igaz történetünk hősnőjét is szíven ütötte, amikor férjét egy másik nővel találta az ágyban. A sztori legváratlanabb fordulata azonban csak ezután következett.

A nő egy helyi szupermarket ifjú pénztárosnőjével együtt találta az ágyban a férjét. A férfi zokogva esdekelt bocsánatért, felesége azonban valami egész mást tartogatott számára.
Kattints a további képekért!

Ez az amerikai férfi egyszerűen szeretett volna többet megtudni az édesapjáról, de amit a DNS-teszt után megtudott, azt nem tette zsebre.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a Cheat Sheet is írja, Harry egykori testőre kitálalt, és bevallotta, mi az oka annak, hogy a trónörökös roppant mód irigykedik öccsére a mai napig.
Sztárok
Vasárnap este a Sztárbox hatodik negyeddöntőjében a férfi könnyűsúly, a férfi középsúly és a férfi nehézsúly kategória egy-egy versenyzője mérkőzik meg egymással a ringben. A nézők közül sokan...
Sztárok
Habár idehaza sokan még nem ismerik a nevét, a világot egyre jobban uralja az az énekesnő, akinek az idei év egyik nagy slágerét is köszönhetjük.