Lifestyle

Fontos határidő jár le hamarosan: ha nem cselekszel időben, törölhetik a Gmail-fiókodat és minden fotódat, videódat, mely valaha felkerült a netre

A Google még tavasszal jelentette be, hogy hamarosan törölni fogja az inaktív fiókokat a különböző platformjairól.

Ketyeg az óra

A Google még májusban tudatta a felhasználókkal, hogy törölni fogja rendszereiből azokat a fiókokat, melyek már régóta inaktívak - emlékeztet rá a HVG.hu cikke. Bizonyára neked is van olyan felhasználói fiókod (legyen szó akár Gmailről, akár YouTube-ról, akár más alkalmazásról), amit már régóta nem használtál. Lehetséges azonban, hogy a szóban forgó fiókban fontos fotókat, videókat, digitális emlékeket, információkat tárolsz, melyektől nem szívesen válnál meg. Nos, ha nem tartod szem előtt a hamarosan lejáró határidőt, akkor sajnos búcsút inthetsz az e fiókokban elmentett tartalmaknak. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

Ha egy fiókba már huzamosabb ideje nem léptél be, azt a Google inaktívnak fogja minősíteni. Törölhetik a Gmailben, Google Drive-on, Naptárban, Meetben, YouTube-on és Google Fotókban elmentett tartalmaidat - írja a HVG.hu.
Kattints a további képekért!

A Google szabályzata módosult, egészen pontosan szigorítottak a felhasználói fiókok aktiválásával kapcsolatban.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Lifestyle
Az alábbi betegségeknél akár jelentős enyhülést is hozhatnak a gyógyvizes fürdőkúrák.
Sztárok
Jason Momoa és Lisa Bonet ritkán látott fia, a 15 éves Nakoa-Wolf ha akarná, sem tudná letagadni édesapját, sőt: a tinédzser egy az egyben úgy néz ki, mint az Aquaman sztárja.
Sztárok
Idestova négy éve annak, hogy Harry herceg és Meghan Markle elhagyták a monarchiát, majd új életet kezdtek az Egyesült Államokban, amiről az egykori színésznő félreérthetetlen módon beszélt a...