Utazás

Melyik jármű haladhat át elsőként a kereszteződésben? Az emberek 90%-a óriásit bukik ezen a KRESZ-teszten - te meg tudod oldani?

Mutasd meg, hogy betéve ismersz minden közlekedési szabályt!

Néha nem árt visszatérni az elméleti alapokhoz

Légy akár zsenge kezdő vagy több éves, évtizedes tapasztalattal rendelkező, rutinos vezető: sosem árt, ha kicsit felfrissíted mindazt, amit az autós közlekedésről tanultál. A gyakorlatban ugyanis a vezetők nem mindig - és nem minden tekintetben - a KRESZ szabályai szerint járnak el - ezért is lehet tanulságos, ha időnként visszatérsz az elméleti alapokhoz. Most következő képrejtvényünk erre biztosít kiváló lehetőséget. Készen állsz? Biztonsági övet becsatolni, indulhat a móka: lapozd fel galériánkat, és máris játszhatsz!

A kérdés adott: mi az áthaladás sorrendje a képen ábrázolt forgalmi helyzetben? Ne hamarkodd el a választ, bányászd fel elméd mélyéről a már megszerzett tudásodat, gondold végig higgadtan, nyugodtan a számításba jövő lehetőségeket, majd tippelj! Ha megvagy, lapozz a következő oldalra!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Sztárok
Ahogyan a Cheat Sheet is írja, Harry egykori testőre kitálalt, és bevallotta, mi az oka annak, hogy a trónörökös roppant mód irigykedik öccsére a mai napig.
Sztárok
Vasárnap este a Sztárbox hatodik negyeddöntőjében a férfi könnyűsúly, a férfi középsúly és a férfi nehézsúly kategória egy-egy versenyzője mérkőzik meg egymással a ringben. A nézők közül sokan...
Sztárok
Habár idehaza sokan még nem ismerik a nevét, a világot egyre jobban uralja az az énekesnő, akinek az idei év egyik nagy slágerét is köszönhetjük.