Veled is megtörténhet: íme a 6 legbizarabb szexbaleset, aminek garantáltan kórház lesz a vége

Átfűrészelt nemi szervek és beragadt hot dog virsli, csak hogy egy kettőt említsünk a listából...

Játék határok nélkül?

Ha szexről van szó, nem feltétlenül kell nagyon extrém dolgot csinálnunk ahhoz, hogy a sürgősségin kössünk ki. Ha nem figyelünk oda, vagy egy kicsit is megszalad a kísérletezgetés, könnyen baj lehet belőle. A Fox News összeszedte, hogy melyek a leggyakoribb szexbalesetek, és mik azok a dolgok, amikre figyelnünk kell, hogyha együttléteinkre inkább élvezetes, mintsem fájdalmas emlékként szeretnénk visszatekinteni.

A leggyakrabban előforduló szexuális baleset a vaginaszakadás, amit általában a túl vad szex eredményez, főleg, ha megfelelő síkosítás nélkül történik.
Kattints a további képekért!

Mindig vannak figyelmeztető jelek, amik arra utalhatnak, hogy elmúlt a szerelem. Felesleges hiú ábrándokba kergetni magunkat, hiszen ahogy a mondás tartja: aki menni akar, azt jobb elengedni.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
November 11-én startol a TV2 csatornáján a S.E.R.E.G. című sorozat – a hat epizódból álló akciódús katonai történet premier előtti sajtóvetítésén lehetőségünk nyílt beszélgetni a szereplőkkel,...
Sztárok
A színész a Nyerő Páros című műsorban leplezte le felnőttfilmes múlttal rendelkező társa féltve őrzött titkát.
Utazás
Az asztrofotós felvétele október 15-én készült, és gyorsan bejárta a teljes magyar internetet.