Fashion&Beauty

PDRN, az új anti-aging csodafegyver

A PDRN az anti-aging hatóanyagok legújabb tagja, amit találóan csak a ,,csecsemőbőr titkának” neveznek. A gyógyászatban és a kozmetológiában már régóta ismert és elismert hatóanyag végre a kozmetikusokhoz is megérkezett.

Látványos eredmények

A PDRN már különböző rejuvenáló arckezelések során is biztonsággal alkalmazható, ráadásul a Dermaline otthoni utóápoló termékeiben is kimagasló koncentrátumban jelenik meg. A PDRN tartalmú Dermaline termékek hatása nagyon látványos, használata azonnal fiatalosabb, sugárzóbb megjelenést biztosít.

DNS-megújító hatás

A PDRN egy szabályozó anyag, mely azt a hatást indítja be a sejten, amire éppen szüksége van. A legfontosabbak közé tartozik például, hogy növeli a kezelt terület sejtjeinek energiaellátását, anyagcseréjét, regenerációját, ezáltal pedig a rugalmasságát DNS-megújító hatású, ezáltal visszafordítja az öregedési folyamatokat és halványítja a hegeket.

Magyarországon az első professzionális koreai kozmetikai termékvonal anti-aging programjának elsődleges hatóanyaga a PDRN. A koreai nők világszerte híresek kortalan, gyönyörű bőrükről, a titkuk pedig végre hazánkba is megérkezett. Próbáld ki te is, ajánljuk rejuvenáció, hidratálás, halványítás és anyagcserejavítás elősegítésére!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Lifestyle
Nem kell magyaráznunk, miért az egyik legutáltabb konyhai feladat a hagymapucolás, ám azt valószínűleg a legtöbben nem tudják, mi az oka annak, hogy könnyezést vált ki.
Home&Design
Ez a kis rovar tényleg a semmiből tud előtűnni, ugye? Azonban könnyen el lehet tüntetni a muslicákat a konyhából, ha gond van velük.
Sztárok
Minderről maga a néhai hercegné vallott Andrew Mortonnak, akivel Diana titokban együtt dolgozott életrajzának elkészítése miatt, így mindenféle bennfentes információt közölt a férfival.