Emlékszel? 10 évvel ezelőtt lett Pál Dénes a The Voice győztese: ezek voltak a showműsor legemlékezetesebb pillanatai

Az RTL ősszel tűzi műsorára a The Voice új évadát, ami remek apropót szolgáltat arra, hogy felidézzük a tíz évvel ezelőtti műsor legemlékezetesebb produkcióit.

Hamarosan újra képernyőre kerül

10 éve nyerte meg a The Voice magyarországi tehetségkutatóját Pál Dénes a TV2 képernyőjén. A fiatal énekes azóta sikeres popzenei előadó, televíziós szórakoztató műsorok állandó szereplője, akinek a műsor nem csak a sikert, hanem a szerelmet is elhozta. Itt ismerte meg feleségét, Henit, akivel tavaly házasodtak össze és már van egy ötéves kislányuk is. Galériánkban most felidézzük a tíz évvel ezelőtti showműsor legjobb pillanatait:

Így ismertük meg Veres Mónikát, művésznevén Nikát a válogatón.
Kattints a további képekért!

Az RTL ma délelőtt tudatta a nyilvánossággal, hogy kik lesznek a The Voice c. tehetésgkutató zsűritagjai.

Leadfotó: Instagram/ paldenes

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Mit tehet a pórul járt utas, ha épp egy olyan vonatra száll fel, ami a vártnál fél, egy, esetleg másfél órával később él a célállomásra? Kidühöngi magát, aztán folytatja a napi teendőit. Vagy mégsem?
Fashion&Beauty
Persze az is fontos, hogyan ápolod a hajadat, ahogyan haladsz az idősebb kor felé. Ehhez is adunk számodra néhány tippet!
Lifestyle
Immár hagyományként, idén hatodik alkalommal ismeri el a Femcafe.hu azokat a női teljesítményeket, amelyek széles körben inspirálják a közönséget. Szeptember 9-én kezdetét vette a szavazás, ahol a...