Sztárok

Sharon Stone ultimátumot kapott a pasijától: vagy botoxoltat, vagy szakítanak - elájulsz a színésznő válaszától

Az Elemi ösztön egykori Catherine Trammelje nem bánkódott sokáig, miután kenyértörésre vitte kapcsolatát a férfival.

Válaszút elé állították

Sharon Stone, a kilencvenes évek hollywoodi szexszimbóluma még ma is vonzó, fiatal nőként él a közönség emlékezetében, pedig a színésznő számára valódi hírnevet hozó erotikus thriller, az Elemi ösztön 30 évvel ezelőtt készült. Stone a Paul Verhoeven által rendezett kultuszfilm női főszerepe után még sokáig gyakorolta a femme fatale szerepkörét (emlékezzünk csak Martin Scorsese 1995-ös gengszterklasszikusára, a Casinóra, melyben Robert De Nirót és Joe Pesci-t is az ujjai köré csavarta), mára viszont szinte teljesen eltűnt az Álomgyárból, és szinte csak korábbi filmsikerei révén maradt a köztudatban.

A 64 éves amerikai színésznő a nagymamakorba lépve is megőrizte természetes báját és vonzerejét, ennek ellenére akadnak olyanok, akiket nagyon is zavar Stone kora. A Page Six arról számolt be, hogy a filmcsillag nemrégiben egy nála fiatalabb férfivel kezdett párkapcsolatba, viszonyuk azonban nem tartott sokáig, ugyanis Sharon szerelme kijelentette: szeretné, ha a színésznő botoxoltatna. A híresség erre a következőt mondta a pasasnak: „Az én egómnak, meg a tiédnek is jót tenne, ha bevállalnám”.

Fotó: 123rf

Ha tudni szeretnéd, sor került-e a beavatkozásra, lapozz!

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Sztárok
Lifestyle
Bár legtöbbször negatív érzelemként jelenik meg, a tudomány bebizonyította, hogy komoly pozitív hatásai lehetnek a társas kapcsolatainkra és a személyes felelősségérzetünkre.
Sztárok
Ma már egyáltalán nem számít furcsaságnak, ha valaki valaki őszintén vállalja, hogy nem vágyik családalapításra, s nincs ez másképp a legnagyobb sztárok világában sem.
Lifestyle
Egy szakítás mindig fájdalmas, ilyenkor hajlamosak vagyunk magunkba fordulni, és egyfolytában azon rágódni, hogy mit kellett volna másképp csinálnunk. Ugye tudod, hogy ez így nem mehet tovább?