Gyerekkorunk kedvenc videojátékából készült dizájner bútordarab - a végeredmény elképesztő

A művészek tudják, hogy a legnagyobb alkotásokhoz a legváratlanabb helyekről érkezhet az inspiráció. Egy bútortervező esetében minden idők egyik legtöbbet eladott videojátékából származott, a végeredmény pedig egyszerűen elképesztő lett.

Játék és luxusberendezés egyben

Az indiai származású designer, Sara Hayat nemrég mutatta be a Tetris nevezetű, geometrikus elemekből építhető bútorcsaládját, melyet a klasszikus kirakós videojáték ihletett. A bútor megjelenésén és nevén túl a funkció is a Tetrisre hajaz, ugyanis az alkotás moduláris elemei tetszés szerint szétszedhetők és összeszerelhetők. A kanapé több párnázott darabból áll – amelyek mindegyike kisebb, összefüggő kocka, akárcsak a játékban –, különféle semleges színekkel és különböző anyagokkal, mint például bársony, velúr és bőr. Összeillesztve a darabok egy 3,5 méter hosszú és 90 centi magas ülőalkalmatosságot alkotnak.

További infó és képek a galériában!

Kevesen szeretünk bútorokat összeszerelni, de a Tetris esetében ez a vonzerő nagy része. A kanapét alkotó moduláris blokkok – amelyek mindegyike elég nagy és erős ahhoz, hogy önálló bútorként is funkcionáljon – szétválaszthatók és átrendezhetők. A darabokat alapvetően a klasszikus játék valós változatának újrajátszására használhatod, ha pedig belefáradtál a játékba, egyszerűen lehuppanhatsz a kanapéra és pihenhetsz egyet.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: instagram.com/saraazizhtk

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Lifestyle
A Bak keresve sem találhatna jobb napot a mainál, ha karrierváltáson gondolkodik. Napi horoszkóp.
Sztárok
Rendkívül elegánsan érkezett az Inspiráló Nők Estje gálára Szarvas Andi, aki a helyszínen többek között arról mesélt a Femcafe.hu-nak, mit szóltak a párjával, mikor megtudták, hogy szülők lesznek.
Sztárok
Sütő Enikő messzi földön híres szépségéről és bájáról ódákat lehetne zengeni, az pedig csak hab a tortán, hogy a hatodik X. felett is pont olyan remek formában van, mikor évtizedekkel ezelőtt – erről...