Recept

Zellersaláta 10 perc alatt: villámgyors, pofonegyszerű és rendkívül egészséges!

Még a legsietősebb napokon is bele fog férni az idődbe az elkészítése.

Marton Andrienn, a Konyhatündér háziasszonya

Blogomban megmutatom, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Ötleteket adok, miképp őrizd meg családod vitalitását időtakarékosan és költséghatékonyan. Az Adri's Kitchen című gasztroműsor 6. évada minden szombaton délelőtt a TV2 és vasárnap FEM3 csatornákon.

Zellersaláta

Zellersaláta paradicsommal és rukkolávalZellersaláta

Hozzávalók:

  • 1 csomag rukkola
  • 3 db retek
  • 10 db koktélparadicsom
  • 1 db közepes zeller
  • 2 db körte
  • 10 dkg pirított dió

Öntet:

  • 2 ek olívaolaj
  • 2 ek méz
  • 1 csipet só
  • 1 csipet bors

Elkészítés:

  1. A rukkolát egy nagy tálba halmozzuk, majd felszeleteljük a retket.
  2. A paradicsomot félbevágjuk, és a zellert egy nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
  3. Ezután a körtét vékony csíkokra vágjuk, a diót pedig durvára törjük.
  4. Az öntet hozzávalóit is összekeverjük, és a salátához adjuk majd jól összeforgatjuk.

Még több recept Marton Adrienntől a következő oldalon!

Fotó: Komáromi Annamária

Oldalak

Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected
      Hirdetés
      Recept
      Lifestyle
      A bolognai spagetti vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb fogás a világon, ám a legtöbben valójában helytelen módon készítik.
      Fashion&Beauty
      Anne Hathawayt kiváló divatérzékkel áldotta meg a sors, amiről ő maga egyik legutóbbi nyilvános szereplésén ismét tanúbizonyságot tett – méghozzá egy igencsak egyedi nadrágban.
      Lifestyle
      Sztárok
      A hercegnének megvan a maga stílusa, és bizony ebbe nem fér bele sem anyósa, sem pedig a néhai királynő kedvenc divatszabálya.
      Egészség
      A magyarok főleg csak húsvétkor fogyasztják ezt a zöldséget, aztán háttérbe szorul, és elfelejtjük. Pedig a rák kialakulásának a kockázatát is jelentősen csökkenti.
      Utazás
      Sokan nem tudják, de a B kategória besorolásán belül van egy titokzatos kód. Akinél ez jelen van, azt csak ”fél” jogosítványnak szokták tartani.