Lifestyle

A szerencse fia: korábban egy repülőbalesetet is túlélt az a férfi, akit bekapott egy bálna

De nem csak úgy megnyalogatta, teljes egészében bekapta a halászt a bálna, aztán kiköpte. Nem ez volt az első alkalom, hogy hihetetlen módon menekült meg egy olyan helyzetből, amiből normál esetben nem sok esély van a túlélésre.

Bekapta egy bálna

Minek szépíteni, pontosan ez történt egy amerikai homárhalásszal, bekapta egy hosszúszárnyú bálna. Michael Packard, aki már negyven éve búvárkodik, éppen az aznapi második merülésére készült egy massachusettsi partszakaszon június 11-én, reggel 8 óra után nem sokkal, amikor megtörtént a hihetetlennek tűnő eset.

Az 56 éves búvár, aki homárok után kutatott a víz alatt, hirtelen egy bálna szájában találta magát. Egy óriási lökést érzett, majd teljes sötétség vette őt körül – írta meg a LadBible. „Éreztem, ahogy a bálna szájában összehúzódnak az izmok” – számolt be róla a búvár.

Az első sokk után Packard azt hitte, egy cápa kapta be, de mivel fogakat nem érzett, felismerte a helyzetet, és rájött, hogy egy bálna szájában van éppen. Nem sok esélyét látta a megmenekülésnek, és saját bevallása szerint az utolsó másodperceinek hitt időben csak a feleségére és a gyermekeire tudott gondolni: egy tizenkét- és egy tizenötéves fiú édesapja.

Cikkünk folytatódik, lapozz!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Sztárok
Több mint tíz évvel ezelőtt hatalmas népszerűségnek örvendett a Call Me Maybe című popdal, amit Carly Rae Jepsen jelentetett meg. A siker ellenére az énekesnőből nem lett világhírű szupersztár, így...
Sztárok
A walesi hercegben és hercegnében nagyon sok közös van, ám Vilmos egyik hobbija rendkívül távol áll Katalintól – sőt, ő maga igencsak fél tőle.
Lifestyle
Bár legtöbbször negatív érzelemként jelenik meg, a tudomány bebizonyította, hogy komoly pozitív hatásai lehetnek a társas kapcsolatainkra és a személyes felelősségérzetünkre.