Fashion&Beauty

Ez már tényleg sok - Bugyi helyett ezt hordják a nők mostanában

Nem jutunk szóhoz.

Hova tűntek az ízléses ruhák?

Nemrégiben egy furcsa, szinte semmit nem fedő sort került ki a piacra, de még ennél is vannak merészebb darabok, amik nem sok teret hagynak a képzeletnek. Nagyon nehéz eldönteni, hogy mi a hordható és mi az, ami már kicsapja a biztosítékot. Ehhez próbálunk egy picit útmutatást adni. Nem kell mindig bedőlni a kifutókon látható egyedi ruháknak. Általában, amikkel ott találkozunk, nem kerülnek egytől-egyig az üzletekbe: vagy extravagáns kiegészítők, vagy inkább egy letisztázott verziójuk landol a polcokon. Őszintén szólva, Kaimin 2018-as őszi/téli kollekciójának bugyijairól nem tudjuk elképzelni, hogy lehet ízlésesen piacra dobni.

A galériához lapozz a következő oldalra.

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Rengeteg sztárt érint az árvíz, és mennek a súlyos történések. Havas Henrik is el lesz zárva a külvilágtól pár napig, míg Varga Viktort nem akarták hazaengedni.
Sztárok
II. Erzsébet szívügyének tekintette, hogy Meghan Markle beilleszkedjen a brit királyi családba, éppen ezért hajlandó volt vele kapcsolatban kivételt tenni egy fontos kérdésben.
Fashion&Beauty
Kamilla királyné ezúttal nem fenséges estélyiben vagy tekintélyt parancsoló kosztümszettben keltett nagy szenzációt, hanem egy átlagos, mégis feltűnően csinos őszi ruhában.