Fashion&Beauty

Újra hódít a '80-as évek vagány frizuratrendje, ami mindenkinek jól áll

Itt az ideje újrahasznosítani a retró sérót.

Tarol a hátrafésült frizura

Időről időre - mostanában elég gyakran - találkozunk visszatérő retró trendekkel, hol a divatrészlegen, hol a szépségápolási kategóriában ütik fel a fejüket. Legutóbb a '70-es évek borzalmas kiegészítői kapcsán utaztunk kicsit az időben, ezúttal pedig a '80-asok egyik legvagányabb frizurájáról lesz szó, hiszen ismét hódít a hátrafésült viselet.

Kényelmes, egyszerű és vonzó

Több szempontból is szerethető ez a stílus, mert könnyen és gyorsan elkészíthető (nem kell hozzá különleges fodrász tudomány), mindenkinek jól áll (rövidebb és hosszú verzión is alkalmazható) és nagyon különleges. Emellett praktikus is, például ha nincs időnk hajat mosni (előfordul), de nem akarjuk összekötni, ezzel a vizes hatású megoldással máris kiküszöböltük a problémát.

Lapozz és mutatjuk, hogy tudod elkészíteni!

Fotók: Instagram

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Ha a diszkrét, ám mégis figyelemfelkeltő körömtrendek híve vagy, Selena Gomez gyönyörű őszi manikűrje tökéletes választás lehet számodra.
Lifestyle
A Kos váratlan üzenetet kap valaki olyantól, aki egykor sokat jelentett neki. Napi horoszkóp.
Egészség
A legtöbb ember igyekszik kicselezni az öregedést, de ez bizony az étkezéssel kezdődik. Ha egészségtelenül eszünk, akkor a többi trükk mindegy is.