Sztárok

Egyszerre várandós a húgával: Khloe Kardashian is babát vár

Mindenkit meglepett a nagyszerű hír.

Khloe Kardashian is terhes

Nem sokkal azután, hogy kiderült, Kim Kardashian mindössze 20 éves féltestvére, Kylie Jenner babát vár, újabb gólyahír robbant a reality sztár családjában. A 33 éves Khloe Kardashian, aki körülbelül egy éve van együtt 26 éves pasijával, Tristan Thompsonnal, szintén babát vár. A Daily Mail forrásai szerint a Kylie és Khloe gyermeke is februárban fogant és mindketten lányok. A nagyszerű hírek egyébként akkor érkeztek, amikor a Keeping Up With The Kardashians című műsor 10 éves lett.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Sztárok
Minderről maga a néhai hercegné vallott Andrew Mortonnak, akivel Diana titokban együtt dolgozott életrajzának elkészítése miatt, így mindenféle bennfentes információt közölt a férfival.
Sztárok
Dér Heni leleplezett néhány titkot, de kiderült, hogy az idei Nyerő Páros szereplőinek, Miskovits Marcinak és Nicola Nicoleta-nak már mások az igényeik, ha leszáll az éj, és bebújnak az ágyba.
Sztárok
Harry herceg a minap részt vett a WellChild Awards díjátadón Londonban, ahol a jelenlévő gyerekekkel is beszélgetett, a csevegés során pedig elárult egy aranyos titkot kislányáról, Lilibet...