Lifestyle

Állati szimbólumok: ezt jelentheti, ha gyakran feltűnnek

Megmagyarázhatatlanul sokszor jelenik meg mostanában egy állat az életedben? Eláruljuk, mit üzen.

Mindenhol ott van?

Bekapcsolod a tévét és épp a farkasokról van szó. Pár nap múlva leparkolsz a kocsival bevásárlásnál - véletlenül épp a farkas-jelű tábla alá. Otthon játszol a gyerekeddel, aki hogy, hogy nem, éppen farkast szeretne rajzolni...Megmagyarázhatatlanul sokszor jelenik meg mostanában egy állat az életedben? Eláruljuk, mit üzen.

Róka

A róka arra emlékeztet minket, hogy ha a közeljövőben válaszút elé érkezünk, a szokásosnál jobban fontoljuk meg, hogyan döntünk. Rendesen csináld a rád váró feladatokat, de ne vegyél mindent túl komolyan: a róka azt üzeni, rád fér egy kis szórakozás.

Farkas

Muszáj egy kicsivel több figyelmet fordítanod a körülötted élőkre. Ha megérted, hogy a szeretteiddel való egység, közösség milyen fontos lehet a számodra, akkor az életed egy új fejezete nyílhat meg előtted.

Pillangó

Ha nagyon sok pillangót látsz, akkor ideje változtatnod az életeden, esetleg beszélned azokról az érzésekről, amiket jó ideje rejtegetsz magadban. A bátorságod idővel kifizetődik majd.

Szitakötő

A szitakötő azt üzeni, hogy jó úton haladsz, arra mész, amerre kell és amerre boldogság, siker vár. Minden alkalommal, amikor meglátsz egy szitakötőt, tudd, hogy angyalaid veled vannak, figyelnek, vigyáznak rád.

Katicabogár

Az egyik legjobb, legpozitívabb jel, ha katicát látunk. Azt jelenti, hogy a dolgaid aszerint alakulnak, ahogy eltervezted.

Bagoly

Figyelj az ösztöneidre! - ezt akarják tudomásodra hozni a baglyok, amelyek újra meg újra a környékedre szállnak.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: Wallpaper Abyss - Alpha Coders

Oldalak

Video Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok
Lifestyle
Lifestyle
Sokan a tejet tartják a legjobb kalciumforrásnak, ám meglepő módon számos más élelmiszer is jelentős mennyiségű kalciumot tartalmaz, gyakran többet is, mint egy pohár tej. Nézzük meg, melyek ezek!
Lifestyle
Sztárok
Cariba Heine játszotta a H2O: Egy vízcsepp elég című ausztrál szériában a kissé különc, lobbanékony természetű Rikki Chadwicket, melynek köszönhetően felettébb népszerű volt a kétezres években, ma...