Recept

Rántott karfiol spanyol módra: így még biztos nem készítetted

Ebből a rántott karfiol receptből egyetlen hozzávaló hiányzik, a kivonásával pedig finomabb végeredményt kaptunk, mint valaha. Próbáld ki Te is, mutatjuk, hogyan!

Hozzávalók

  • 1 közepes fej karfiol
  • olaj
  • 3 tojás
  • 1 és ⅓ csésze zsemlemorzsa
  • 1 tk paprika

Elkészítés

A karfiolt bontsuk rózsáira, majd 5 perc alatt pároljuk meg. Egyből dobjuk bele hideg vízbe, majd törölgessük meg. A tojást verjük fel egy kis sóval, a zsemlemorzsát pedig keverjük el a paprikával. A karfiolokat először a tojásba, majd a zsemlemorzsás keverékbe forgassuk bele. Forró olajban süssük ki. Papírtörlővel bélelt tányérba szedjük ki és tálaljuk.

Még több zöldség? A következő oldalon sajttal, paradicsommal és cukkinivel sült burgonya receptje vár, ezt se hagyd ki! És, ha már spanyol módra készítettük a karfiolt, mutatunk egy igazán mennyei fánkot is a bikavadítóktól, lapozz!

Leadfotó, fotó: Pinterest.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Recept
Lifestyle
Ha szeretnénk a lehető legnyugodtabb és legkiegyensúlyozottabb pihenőhelyet kialakítani, érdemes betartani ezeket az alapelveket, és tudatosan odafigyelni a hálószoba berendezésére.
Sztárok
Hamarosan a királyi család Sandringhamben gyűlik össze ünnepelni, ahol Kamilla királyné várhatóan egy régi hagyományt fog megtörni.
Lifestyle
Ez az egyszerű trükk időt, energiát és pénzt spórolhat meg, miközben csökkenti a konyhai munkával járó stresszt.
Fashion&Beauty
A francia nők téli stílusa a letisztultságot és az időtálló eleganciát képviseli, miközben kényelmes és praktikus módon alkalmazkodik a hideg évszakhoz. Nem csoda, hogy sokan vágynak arra, hogy...
Egészség
Sürgősen figyelmeztetik a szakértők az embereket egy bizonyos gyógyszertípussal kapcsolatban, az ugyanis növelheti az életveszélyes állapotok kockázatát egy új tanulmány szerint.
Sztárok
Szakértők szerint Vilmos herceg elérkezett arra a pontra, hogy új fejezetet nyisson, erre pedig egyértelmű jeleket láthatunk – a kérdés már csak az, mikor fog ez bekövetkezni.