Sajttal megbolondított tócsni - A legfinomabb krumplilepény, amiből tuti repetázni fogsz!
Egy jó tócsni sosem rossz. A krumplis dolgoknak elég nehezen tudok ellenállni, illetve az olyan finomságoknak is, amiknek köze van valahogy a sajthoz. Ebből kifolyólag, gondoltam kipróbálom a jól bevált burgonyalepényt egy extra hozzávalóval. Készítsd el Te is, nem fogod megbánni!
Hozzávalók
- 3 szál póréhagyma
- 50 g trappista sajt
- 50 g parmezán sajt
- 90 dkg burgonya
- fél ek fokhagymapor
- kb. 1 ek só (5 g)
- bors ízlés szerint
- 30 g finomliszt
- 2 tojás
- 50 g olaj a sütéshez
A mártogatóshoz
- 120 g tejföl
- 20 g chilis fokhagyma szósz
Elkészítés
Hihetetlen dolgokat lehet kihozni a krumpliból. Még több burgonyás receptért kattints a következő oldalra!