Sztárok

"Undorító, aljas módon ölnek" - Megszólaltak a sztárok a nizzai terrortámadással kapcsolatban

Hazai és külföldi sztárok is megszólaltak a Nizzában történt terrorcselekmény kapcsán, amelyben 84 ártatlan ember veszítette életét, köztük gyerekek. Olvasd el, mit üzent az áldozatok családjának és a világnak Vajna Timi, Leonardo DiCaprio, Dukai Regina, Rihanna, valamint Khloe Kardashian!

Vajna Timi kifakadt

Andy Vajna 33 éves feleségét, Vajna Tímeát nagyon megrázták a Nizzában történtek, érzéseiről a Facebook-oldalán számolt be rajongóinak. "Borzasztó ez az egész. Nincsenek rá szavak, hogy undorító, aljas módon ölnek meg ártatlan embereket. Mi lenne a megoldás?" - írta Timi az alábbi kép mellé.

Leonardo DiCaprio együttérez az áldozatok családjaival

"Lélekben a nizzai áldozatokkal és családjaikkal vagyok. Együttérzünk mindenkivel Franciaországban szabadságban, egyenlőségben, testvériségben!" - írta facebook-oldalán az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio pénteken délután.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Lifestyle
Nem fog jót tenni a mozik látogatottságának, hogy erősen lehúzták a Joker 2-t a kritikusok, ami az év egyik legjobban várt filmje.
Lifestyle
Nem kell magyaráznunk, miért az egyik legutáltabb konyhai feladat a hagymapucolás, ám azt valószínűleg a legtöbben nem tudják, mi az oka annak, hogy könnyezést vált ki.
Home&Design
Ez a kis rovar tényleg a semmiből tud előtűnni, ugye? Azonban könnyen el lehet tüntetni a muslicákat a konyhából, ha gond van velük.