Csőben sült padlizsán - Nemcsak vegáknak

Ha szeretjük a padlizsánt, a következő receptet szinte kötelező elkészíteni! Gyorsan megvan, ráadásul igen finom! Mutatjuk!

Hozzávalók

  • 4 kisebb padlizsán
  • 250 g mozzarella
  • 150 g koktélparadicsom
  • 120 g paradicsomszósz
  • 1 gerezd fokhagyma
  • fél tk oregánó
  • só, bors
  • olívaolaj

Elkészítés

A padlizsánt tisztítsuk meg, vágjuk ketté és olajjal meglocsolt serpenyőben pirítsuk meg 4-5 perc alatt. Közben keverjük el a félbevágott koktélparadicsomokat az oregánóval, a zúzott fokhagymával, a sóval és a borssal. A padlizsánokat helyezzük el egy tepsiben, kanalazzuk rá a paradicsomszószt, majd jöhet rá a felszeletelt mozzarella és a fűszerezett paradicsom. Locsoljuk meg még egy kis olívaolajjal és 15 perc alatt süssük készre.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: waltermagazine.com

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected
      Hirdetés
      Utazás
      A kulináris élvezet és a lenyűgöző terek találkozásával születnek olyan éttermek, amelyek a látogatók érzékeit egy különleges utazásra hívják.
      Lifestyle
      Bővül a MOHU REpont-rendszere, így érkezik egy új, mobil visszaváltó automata. Ezzel persze nem a boltokban fogsz találkozni.
      Sztárok
      Még a kezét is megkérte egy bizonyos nőnek annak idején Ferenc pápa, annyira szerelmes volt, ám házasság végül nem lett a dologból, ugyanis a lány visszautasította a fiatal férfi közeledését.
      Sztárok
      Innentől Galambos Lajos, vagyis Lagzi Lajcsi teljesen szabad ember, mivel levették húsvétkor a lábáról a nyomkövetőt.
      Lifestyle
      Magyarországon is egyre többen vannak azok, akik belemennek ebbe, és aláírják. Azonban nem számítanak arra, hogy közben minden pénzük elúszhat.
      Lifestyle
      Egy bizonyos rákkeltő vegyület termelődhet egy népszerű, a magyarok körében igencsak kedvelt ételben, ha újramelegítjük a mikróban, így nem árt az óvatosság.