Zöldfűszeres bárányborda - Mennyei finomság
Különleges fogást varázsolhatunk a tányérunkra, ha elkészítjük a következő receptet! Ennél a zöldfűszeres báránybordánál ritkán eszel finomabbat!
Hozzávalók
- 6 szelet bárányborda
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 ek friss rozmaring
- 1 és ½ ek friss kakukkfű
- olívaolaj
- só és bors
Elkészítés
A báránybordát szórjuk be az aprított zöldfűszerekkel, a zúzott fokhagymával, a sóval és a borssal, majd locsoljunk rá olívaolajat. Forgassuk össze, majd egy fél órára tegyük félre pácolódni. Ezt követően tegyük serpenyőbe a húsokat és magas fokozaton pár perc alatt pirítsuk meg mindkét oldalukat. Fedjük le fóliával és így süssük tovább, míg meg nem puhul.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!