Diós-gorgonzolás tészta - Imádni fogod

Egy igazán különleges receptet osztunk meg most olvasóinkkal: ez a diós-gorgonzolás tészta nem mindennapi ízvilággal rendelkezik és igazán finom.
Hozzávalók
- 40 dkg tagliatelle tészta
- 30 dkg gorgonzola sajt
- 10-12 dkg dió
- 3 dl tejszín
- 1 ek vaj
- só, bors
Elkészítés
A tésztát enyhén sós vízben főzzük meg, szűrjük le és tegyük félre. A diót aprítsuk fel és egy serpenyőben kissé pirítsuk meg. Öntsük rá a tejszínt, tegyük hozzá a sajtot, a vajat, a sót és a borsot is. Ebbe forgassuk bele a megfőtt tésztát, majd 1-2 perc alatt főzzük össze. Tálaláskor szórjuk meg a tetejét még egy kis sajttal és dióval.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!