Fashion&Beauty

Caitlyn Jenner nagymama lesz! - Összeszedtük Kim 10 legjobb várandós szettjét

Felrobbant az internet, ugyanis a leghíresebb Kardashian újra várandós! Mi sem mehetünk el szó nélkül a hír mellett, hiszen Kim az elmúlt évek egyik legstílusosabb kismamája. Reméljük, hamar kerekedik majd a pocakja (is), és újra bebizonyítja, hogy egy kismama igenis lehet stílusos.

Kanye West és felesége hosszú ideje dolgoztak azon, hogy összehozzák a következő kis divatdiktátort. North babának már most bérelt helye van az első sorban a Fashion Week ideje alatt, ha így folytatják Anna Wintour számára már nem marad hely. Egyébként a hírt a Keeping Up with the Kardashians show-ban tárták a világ elé (hol máshol?), mi pedig kiválogattuk eddigi kedvenc kismama szettjeinket.

Lazán az utcán

Egy kismamának is jól állhatnak a laza, rétegezett szettek. Erre Kim az egyik legjobb példa, akinek laza szettjeit bárki megirigyelhetné.

Csipkében a partin

​A csipke finom és elegáns, ami állapotosan is szexivé tesz egy nőt. Pláne ez a gyönyörű Valentino ruha, amiből minden nőnek járna egy a gardróbjába.

Fotó: pinterest.com, vogue.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Utazás
Borult ég, erős széllökések és nagy mennyiségű csapadék: nem vár ránk idilli időjárás a hét közepén.
Sztárok
Vilmos herceg nagyon művelt, képzett és tájékozott előkelőség, aki számos dologhoz ért, ráadásul van egy kevésbé ismert tehetsége, ami bár nem túl hasznos, felesége mégis odáig van érte.
Sztárok
A köztévé egyik műsorában tűnik fel a múlt század második felének közkedvelt televíziósa.