Milliókért harcol Demcsák Zsuzsa volt férjével

Kedden kezdődött a Mokka műsorvezetője, Demcsák Zsusa és volt férje, Kiss József vagyonmegosztási pere. Az ügyvédek szerint nem lesz "könnyű menet", akár évekig is elhúzódhat ez a per. A TV2 egyik legismertebb arca és ex-férje egy vagyont követelnek egymástól, írja a Blikk.

Milliók forognak kockán

A Blikk informácói szerint nem is annyira vagyonmegosztási perről van itt szó, hanem arról, hogy mindkét félnek több milliós tartozása van, és mindketten súlyos pénzeket követelnek a másiktól.

"A budai luxusapartmanra, amelyben Demcsák és volt férje, József a házasságuk megromlásáig éltek, annak idején 40 milliós devizahitelt vettek fel. A törlesztőrészletek azonban annyira megnövekedtek, hogy a műsorvezető nem tudta fizetni azokat, az ingatlant elvitte a bank." - írja a napilap.

Kiss józsef azt állítja, ő a bankkal rendezte ezt a kérdést és most emiatt szeretne elszámolni exével, mert ő a szétköltözésük óta albérletet fizet, miközben volt nejét megszabadította a hatalmas adósságtól.

Fotó: Facebook

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Audrey Hepburn nádszálvékony alakját sokan irigyelték, sokan pedig azt gondolták róla, önsanyargatással éri el, hogy soha ne hízzon egy dekát sem. Ez azonban nagyon távol állt a valóságtól, a...
Sztárok
Krausz Gábor már mindenben az új kezdetet látja, amióta elváltak egymással Tóth Gabival. Vajon megvan benne az erő, hogy ezt a golyót most elkerülje?
Lifestyle
Egy bizonyos folt jelenléte egyértelmű figyelmeztetés arra, hogy a tojás már nem megfelelő a fogyasztásra, és nagy egészségügyi kockázatot jelenthet.