Kiírták a legkedveltebb szereplőt a népszerű magyar sorozatból

Száraz Dénes nem először szembesül azzal a ténnyel, hogy el kell hagynia a „Jóban Rosszban”-t, ennek ellenére villámcsapásként érte a hír.

A Bors információi szerint a színész nem érti a döntést, hiszen jól végezte a munkáját: „Bevallom, villámcsapásként ért, amikor a főnököm behívott az irodába, és közölte, hogy egy időre biztosan véget ért a közös munka. Ilyenkor az ember csöndben végighallgatja a főnökét, majd megkérdezi: mi az oka a kirúgásnak?”

Száraz Dénes véleménye szerint a bűnöző Balázs szerepe nem volt megfelelő számára: „Színészileg ugyan kihívást jelentett számomra a karakter megformálása, és izgalmas is lehetett volna a jövőben, de sajnos megrekedt egy ponton, ezért „elfogyott”. Balázs semmilyen jellemfejlődésen nem ment át, a történetírók rossz irányba vitték el: vagy gyilkoltam, vagy nőket vertem, semmilyen feloldozást nem kapott a szerepem.”

Ha neked is hiányozni fog Száraz Dénes alakítása, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is a cikket!

Fotó: TV2

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A Google jelezte a felhasználóknak, hogy ha androidos telefont használnak, akkor nem árt kikapcsolniuk egy dolgot, mivel a hekkerek jó ideje kiskapuként használják.
Sztárok
A különleges fénykép értéken az is dob még egy kicsit, hogy Rákóczi Feri is aláírta. Ez Vadon Jani egyik utolsó autogramja, mielőtt visszavonult volna a rádiózástól.
Utazás
Akár a karácsonyi vásárok hangulata, akár a napsütötte tengerpart vonz, Európa számos olyan izgalmas helyet tartogat, ahová télen is érdemes lesz ellátogatnod!