Milánói csirkemell

Az egyszerű, hagyományos rántott hús helyett, készítsünk inkább egy klönlegesebb ízvilágú ételt.

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    4 db csirkemellfilé
  • 1 csésze tej
  • 2 csésze zsemlemorzsa összekeverve 1 tk. frissen őrölt paprikával, és 1 tk. sóval
  • kb. 1/2 csésze extra szűz olívaolaj

Elkészítés

Helyezzük a csirkemelleket két zsírpapír közé. Egy klopfolóval ütögessük őket addig, amíg olyan vékonyak nem lesznek, hogy kis híján keresztüllátunk rajta (kb. fél centi). Öntsük a tejet egy kisebb lábosba, a morzsás keveréket pedig egy lapos tányérba. A hússzeleteket mártsuk bele a folyadékba, majd forgassuk meg őket a morzsában is. Ha már minden szeletnek vékony, egyenletes bundája van, forrósítsuk fel az olívaolajat egy nagy teflon serpenyőben, és helyezzük őket bele. Egy mellszeletet kb. négy percig süssük, ennyi idő alatt szép barna és ropogós lesz kívül, majd fordítsuk meg, és további 2-3 percig pirítsuk a másik oldalát.

Friss salátával tálaljuk.

Ezt is ajánljuk: Narancsos sajtlabdák - Katt ide!

Oldalak

Video Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok
Egészség
Ha te is szeretnéd megőrizni a memóriád és a kognitív képességeidet minél tovább, akkor érdemes ezekből a finom fűszerekből a lehető leggyakrabban fogyasztanod.
Egészség
Egy élelmiszer-szakértő szerint életveszélyes is lehet egy bizonyos finomság túlzott fogyasztása, ezzel pedig jobb, ha minél több ember tisztában van, hiszen egy közkedvelt, hazánkban is népszerű...
Sztárok
De nem csupán a hercegnének, hanem a királyi család összes tagjának, bármilyen furcsán is hangzik.
Lifestyle
Meglehetősen nehéz nap vár a Nyilasra. Napi horoszkóp.
Lifestyle
Gondoltad volna, hogy csupán egy népszerű, szinte minden háztartásban megtalálható gyümölcsre lesz szükséged ahhoz, hogy a burgonya ne csírázzon ki, és hetekig eltartható legyen?
Lifestyle
A Mérleg a hét közepén megismerhet valakit, aki nagyon mély benyomást tesz rá. Heti horoszkóp.