Erdeigomba-saláta
![](https://www.femcafe.hu/sites/default/files/styles/story_hero/public/default_images/image_not_found.jpg?itok=cxG_mT8U)
A gomba fogyasztásának jótékony hatásait már évszázadok óta ismerjük, ennek ellenére ritkán fogyasztjuk. Ennek most vessünk véget!
Hozzávalók
- Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is! - 25 dkg laskagomba
- 25 dkg sárga gévagomba
- 25 dkg kápia paprika
- 3 szál újhagyma
- 3 szál kakukkfű levele
- só, bors
- 1 dl olívaolaj
- fél dl balzsamecet
Elkészítés
A gombákat vastagon felszeleteljük és több részletekben, kevés olajon megpirítjuk. Olívaolajostul egy keverőtálba borítjuk. A paprikákat csíkokra vágjuk és azt is megpirítjuk. Hozzáadjuk a felkarikázott újhagymát, a kakukkfüvet, és még melegen meglocsoljuk ecettel és a maradék olajjal. Ízesítjük sóval, borssal és kakukkfűvel. Hűtőben hagyjuk összeérni, majd frissen pirított bagettel tálaljuk.
Ezt is ajánljuk: Paradicsomos-gombás penne - Katt ide!
Fotó: rooklynsupper.net