Nap receptje: Kapros uborkás leves

Ha szeretnél egy igazán ízletes levest az asztalra varázsolni, akkor készítsd el az alábbi receptet!

Hozzávalók:
• 450 g marhanyak csont
• 1 pohár vegyes zöldség
• 2 pohár kockára vágott kapros uborka
• 2 l víz
• 2 pohár felkockázott burgonya
• 3 evőkanál liszt
• 1 pohár tej
• só

 

Elkészítés:
A nyakat a zöldségekkel és az uborkával nagy edénybe helyezzük. Felengedjük vízzel. Közepes hőmérsékleten 45 percig, lefedve főzzük. Hozzáadjuk a burgonyát és körülbelül még 20 percig főzzük, amíg megpuhul. Kivesszük a nyakat és magasabb hőmérsékletre tesszük a lángot. Egy kis edényben összekeverjük a lisztet a tejjel, majd a leveshez adjuk. Folyamatos keverés mellett felforraljuk a keveréket. Sózzuk.

 

Kétszersült minden szombaton a FEM3 műsorán.

 

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A Mérlegek számára ez az év kiváló lehet a növekedésre, a kapcsolatok ápolására és az új lehetőségek felfedezésére.
Lifestyle
Közel egy évig tervezte: kiküldte a meghívókat, megvolt az ülésrend, a dekoráció, az ételek. És senki nem ment el.
Egészség
A digitális világ elkerülhetetlenné tette a képernyők használatát, azonban az egyre hosszabb ideig tartó képernyőnézés nemcsak a produktivitásunkat befolyásolja, hanem a szemünk állapotára is...
Fashion&Beauty
A hideg idő megérkeztével nemcsak ruhatárunk, hanem hajápolási szokásaink is átalakulást igényelnek a szépség és egészség megőrzése érdekében.
Sztárok
Nem bánt vele kegyesen a sors, azonban a színésznő rendíthetetlenül veszi az akadályokat.
Sztárok
A hollywoodi csillogás mögött gyakran rejtőzik egy meglepő igazság: sok sztár, akiket ma ismerünk és imádunk, nem az eredeti nevén vált híressé, hanem egy gondosan megválasztott művésznév mögé bújva...