Geszti Péter hölgykoszorúval ünnepelt

Geszti Péter éve igazán jól kezdődött. Nem csak második lánya, Lenke Róza született meg, egy másik „gyermeke”, A dzsungel könyve című musical is megélte a kilencszázadik előadást. Mindemellett május 09-én, születésnapján megkapta a jól megérdemelt Viva Comet-díjat is. 

 
Kinek jár a díj?
A Viva Comet-díjat olyan sztárok kapják, akik a magyar könnyűzenében letettek már valamit az asztalra. A gálára csak júniusban fog sor kerülni, ám az első nyertest, Geszti Pétert már egy hónappal hamarabb, éppen születésnapján köszöntötték.

Gesztit az elmúlt évek során nyújtott teljesítményéért érte a megtisztelés: egyszerre énekes, dalszövegíró, ifjú tehetségek mentora. Olyan együtteseknek volt aktív tagja, mint a Rapülők vagy a Jazz+Az, és olyan híres énekeseknek írt szövegeket, mint Szulák Andrea vagy Oláh Ibolya. Ezek után nem is meglepő, hogy az idei Euróvíziós Dalfesztiválon induló Wolf Kati dalának is ő a szerzője.

Geszti és a nők
A sztárt méltó módon ünnepelték a vivások. A díjátadás után, egy „hölgycsokorral” is: azok a hőn szeretett énekesnők köszöntötték, akikkel az évek során együtt dolgozott. A fent említett Szulák Andrea és Oláh Ibolya mellett, Zséda és Rúzsa Magdolna is azon hölgyek közé tartozott, akiket Geszti csak úgy jellemezett: „a legédesebb csokor”.

Miután a hírességek elénekelték a dalszövegíróval alkotott közös számuk egy részét, az első találkozást és a közös alkotást is felidézték. Így derült ki, hogy Szulák Andrea nem csak intelligensnek, de még jófejnek is tartja munkatársát, és, hogy Zsédának sokáig kellett várnia a később tökéletesen sikerült Fekete rúzs című számra. Ezután a Brüsszelben versengő Wolf Kati 2D-ben, mégis nagy szeretettel gratulált a sztárnak, s végül a hatalmas és csokoládéban gazdag torta is előkerült.

Izgalmakkal teli jövő
Gesztinek a közeljövőben már csak azért kell izgulnia, hogy a külföldiek is ismerjék el tehetségét, és a dala legyen benne az öt legjobb alkotásban az Euróviziós Dalfesztiválon. Életpályáján végigtekintve erre igen nagy esély van.

 

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Vasárnap este a Sztárbox hatodik negyeddöntőjében a férfi könnyűsúly, a férfi középsúly és a férfi nehézsúly kategória egy-egy versenyzője mérkőzik meg egymással a ringben. A nézők közül sokan...
Sztárok
Habár idehaza sokan még nem ismerik a nevét, a világot egyre jobban uralja az az énekesnő, akinek az idei év egyik nagy slágerét is köszönhetjük.
Sztárok
Bár első látásra meg nem mondanánk a két nőről, hogy testvérek, hiszen nem igazán hasonlítanak egymásra, vitathatatlan, hogy mindketten a maguk módján csinosak, és valódi természetes szépségek.