Fashion&Beauty

Katie Holmes és a divat

A színésznő és a divat kapcsolatát vizsgáltuk meg!

Katie Holmes-t mindenki a Dawson és a haverokban zárta a szívébe, ő volt a tipikus szomszéd lány, akivel a fiatalok könnyedén azonosulni tudtak.

A sorozat sikerének hála, Katie mozis karrierje is szépen elkezdett fölfelé ívelni, olyan sikeres filmekben játszott mint a Fülke, vagy a Wonder boys. A 2005-ös év aztán meglepő fordulatokat tartogatott számára. Az egyik fordulat egy igazi nagy költségvetésű produkció, a Batman: Kezdődik elkészítése volt, a másik fordulatot pedig úgy hívták: Tom Cruise.

Ha pedig feleségül mész a világ egyik leghíresebb emberéhez, akár akarod, akár nem, te is a világ egyik leghíresebb emberévé válsz. Ez történt Katie-vel is, akinek amióta Mrs. Cruise lett belőle, fotósok követik minden lépését, ez pedig azt is jelenti, hogy öltözködési szokásait is rendszeresen górcső alá veszik a magazinok.

Mi is a coloradoi születésű színésznő és a divat kapcsolatát vizsgáljuk most meg, avagy hogyan is alakult át a tipikus szomszéd lány Hollywood egyik legtöbbet fotózott, top kategóriás színésznőjévé.
A galériában időrendi sorrendben láthatóak a képek Katie-ről, és néhány emlékezetesebb ruhadarabjáról.
 

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Ahogyan a Cheat Sheet is írja, Harry egykori testőre kitálalt, és bevallotta, mi az oka annak, hogy a trónörökös roppant mód irigykedik öccsére a mai napig.
Sztárok
Vasárnap este a Sztárbox hatodik negyeddöntőjében a férfi könnyűsúly, a férfi középsúly és a férfi nehézsúly kategória egy-egy versenyzője mérkőzik meg egymással a ringben. A nézők közül sokan...
Sztárok
Habár idehaza sokan még nem ismerik a nevét, a világot egyre jobban uralja az az énekesnő, akinek az idei év egyik nagy slágerét is köszönhetjük.