Istenes Bencét kérte fel Steiner Kristóf

A Viva egykori műsorvezetője, Istenes Bence műsorvezetői felkérést kapott a MusicPlus csatornán.

A nemrég indult új zenei csatorna főszerkesztője, Steiner Kristóf kereste fel Bencét, hogy május 1-től több műsor vezetését is rá bízná. Bence örömmel mondott igent a felkérésnek, mert már hiányzott neki a zenetévék világa. 

Bence továbbra is vezet majd műsort az RTL Klubon, így a nagy kereskedelmi csatorna nézőinek sem kell hiányolniuk az ifjú sztárt. 

A NekedValó műsorvezetője kifejezetten örül a lehetőségnek, és elmondta: "Csupa olyan ötlettel álltak elő, amelyeket korábban is szerettünk volna megvalósítani az egykori zenetévés munkatársakkal, de állandóan falakba ütköztünk."

Steiner Kristóf február óta vezeti a MusicPlus-t, de ezenkívül rendszeresen publikál magazinokban, adott már ki könyvet is, és elkötelezett harcosa a melegek jogainak.

 

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Ha így készíted a burgonyapürét a továbbiakban, akkor számíthatsz rá, hogy az egész család repetázni fog belőle, és másnapra már tuti nem marad a mennyei köretből.
Sztárok
A hercegné a minap egy gálán járt Los Angelesben Harry herceg nélkül, és bizony meglehetősen kitett magáért, már ami a kinézetét illeti.
Sztárok
Ahogyan a Cheat Sheet is írja, Harry egykori testőre kitálalt, és bevallotta, mi az oka annak, hogy a trónörökös roppant mód irigykedik öccsére a mai napig.