„A fine dining valamiért nem állt hozzám közel, hiszen számomra mindig is fontos volt, hogy belevigyem a személyiségemet a főzésbe, ott pedig ez nem volt lehetséges” – mondja Nelli, majd elárulta, hogy miért lett belőle végül privát séf. Mint kiderült, lett volna lehetősége étteremben dolgozni, de nem kapta meg a munkavállalói vízumot, így végül más opció után kellett néznie. Évekig a férje mellett asszisztált, majd hazatérve úgy döntött, hogy kamatoztatja a New Yorkban tanultakat és a kislánya születéséig privát séfként tevékenykedett. Íme a teljes beszélgetés:
„A fine dining valamiért nem állt hozzám közel, hiszen számomra mindig is fontos volt, hogy belevigyem a személyiségemet a főzésbe, ott pedig ez nem volt lehetséges” – mondja Nelli, majd elárulta, hogy miért lett belőle végül privát séf. Mint kiderült, lett volna lehetősége étteremben dolgozni, de nem kapta meg a munkavállalói vízumot, így végül más opció után kellett néznie. Évekig a férje mellett asszisztált, majd hazatérve úgy döntött, hogy kamatoztatja a New Yorkban tanultakat és a kislánya születéséig privát séfként tevékenykedett. Íme a teljes beszélgetés: