A levesben lévő csont kalciumot, magnéziumot, káliumot és kollagént is tartalmaz, amelyek egyebek mellett szükségesek a saját csontozatunk egészségéhez is, illetve ettől az összetevőtől a leves gazdag lesz B12- és D-vitaminban, melyek erősítik az immunrendszert. A leveshez hozzáadott egyéb összetevők, például a fűszerek és a zöldségek pedig serkentik az emésztést, ezáltal elősegítve a bélrendszer egészségének megőrzését.
A levesben lévő csont kalciumot, magnéziumot, káliumot és kollagént is tartalmaz, amelyek egyebek mellett szükségesek a saját csontozatunk egészségéhez is, illetve ettől az összetevőtől a leves gazdag lesz B12- és D-vitaminban, melyek erősítik az immunrendszert. A leveshez hozzáadott egyéb összetevők, például a fűszerek és a zöldségek pedig serkentik az emésztést, ezáltal elősegítve a bélrendszer egészségének megőrzését.