Villámgyors babos rakott krumpli

Nincs időnk főzőcskézni, de finom és laktató finomságot szeretnék felszolgálni? Érdemes kipróbálni ezt a villámgyors receptet!
Hozzávalók
- Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is! - 1 doboz babkonzerv
- 3- 4 vöröshagyma
- 1,5 dl tej
- sajt
- só
- bors
Elkészítés
Melegítsük elő a sütőt, majd egy közepes, kivajazott jénaiban vagy tepsiben rétegezzük a megpucolt krumplit, a karikára vágott hagymákat és a lé nélküli babot, majd sózzuk és borsozzuk meg az adott réteget. Ha megtöltöttük a tálat, akkor öntsük rá a tejet és megközelítőleg 25-30 percig, a krumpli puhulásáig süssük az ételt. A huszadik perc után érdemes megszurkálni néha a krumplit, hogy megpuhult-e már. Ha kész az étel, akkor a tetejére szórjunk egy kis reszelt sajtot, ami ráolvad a hozzávalók tetejére.
Fotók: forksoverknives.com, relishme.files.wordpress.com
Oldalak
