Sült halfilé majonézes-tejszínes mártással - Gyors és egészséges
![](https://www.femcafe.hu/sites/default/files/styles/story_hero/public/default_images/image_not_found.jpg?itok=cxG_mT8U)
A hal nagyon egészséges, ezért igyekszem minél gyakrabban fogyasztani. A következő fogás ráadásul nagyon hamar el is készül, olvasd el a receptjét!
Hozzávalók
- 4 szelet halfilé
- 2 ek olívaolaj
- liszt
- só, bors
A mártáshoz
- 10 dkg tejszínhab
- 4 ek majonéz
- 1 citrom héja
- olívabogyó
Elkészítés
A halat ízesítsük sóval és borssal, majd kissé lisztezzük be és olajon süssük ki. Ezután készítsük el a mártást, a citrom héját reszeljük le, majd keverjük el az apróra vágott olívabogyóval, a majonézzel és a tejszínhabbal. Tálaláskor a hal mellé kanalazzuk a mártást. Főtt burgonyával tálaljuk.