Salsa csirke lassúfőzőben

Aki szereti a mexikói konyhát, az egyszerűen imádni fogja ezt az újragondolt salsa szószos csirkét is.
Hozzávalók
- Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is! - 1 doboz főzőtejszín
- 1 csésze salsa szósz
- 1 csomag taco fűszerkeverék
- koriander
- só
- fekete bab
- cheddarsajt
- 1 pohár tejföl
- póréhagyma
Elkészítés
Tegyük a csirkét, a főzőtejszínt és a salsát a lassúfőzőbe, majd adjuk hozzá az összekevert fűszerkeveréket, egy kevés sót és a koriandert. 6 órán át készítsük a lassúfőzőben, de 5 óra után adjuk hozzá a konzerv fekete babot is. Ha kész a csirke, akkor keverjük be a szószt egy kevés tejföllel, majd tálaláskor szórjunk rá egy kis sajtot és póréhagymát is.
Ezt is ajánljuk: Nutellás, mexikói és mogyorós forrócsoki variációk - Katt ide!
Fotó: chefmommy-brandao.blogspot.com
Oldalak
