Sajtos-ananászos csirkemell - Nem mindennapi ebéd
Ha valami egyszerű, de mégis különlegesebb kaját szeretnél gyorsan összedobni, az ananászos csirkemell ideális választás.
Hozzávalók
- 1 kg csirkemellfilé
- 1 doboz macisajt
- 1 ananászkonzerv (legjobb, ha karikás ananászdarabok vannak benne)
- 15-20 dkg trappista sajt
- só, fűszerek ízlés szerint
Elkészítés
A csirkemellet közepes darabokra felszeleteljük, kicsit megklopfoljuk, fűszerezzük és kevés olajon kisütjük. Amíg sül, a trappista sajtot lereszeljük. A megsült szeleteket egy tepsiben felsorakoztatjuk, mindre dobunk egy kocka macisajtot, arra egy ananászkarikát, majd az egész tetejére szórunk egy adag reszelt trappista sajtot, és a tepsit betoljuk a sütőbe. Addig sütjük, amíg az ananászos-sajtos cucc kicsit rápirul.