Pisztráng kaporral és citrommal - Recept

Újévkor sokan megfogadják, hogy jobban odafigyelnek az étkezésre, és több egészséges ételt fognak enni. Kezdjük ezzel az isteni fogással!
Hozzávalók
- 4 pisztráng (darabja kb. 30 dkg)
- 2 citrom
- 1 csokor kapor
- só, bors
Elkészítés
A halat megmossuk, megtöröljük, és kívül-belül gazdagon megszórjuk sóval, borssal. A citromot nagyon vékony szeletekre, míg a kaprot nagyobb darabokra vágjuk. A halat megtöltjük citrommal és kaporral, olívaolajjal meglocsoljuk, majd a grillrácsra fektetjük. 20-25 percig sütjük, majd citromkarikával és kaporral díszítve azonnal tálaljuk.
Ha szereted a halételeket, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg a receptet másokkal is!
Fotó: youtube.com
Oldalak
