Párolt lilakáposzta hagymával és almával

A káposztát - főként a lilát - hajlamosak vagyunk mellőzni a konyhánkból. Pedig igen ínycsiklandó ételek készülhetnek belőle. Az egyik legismertebb párolással készül, hiszen ez nagyon gyorsan megvan, és remek köretként szolgál.

Hozzávalók

  • Lilakáposzta
  • Alma
  • Vöröshagyma
  • Borecet
  • Méz
  • Köménymag
  • Olaj

Elkészítés
Kevés olajat tegyünk fel forrni, majd dobjuk rá a lereszelt hagymát, a köményt, egy csipet sót és a lilakáposztát. Tegyük rá a fedőt és hagyjuk párolódni. Öntsük rá a borecetet és a reszelt almát. Ezt is hagyjuk egy kicsit megpuhulni, majd kb. 1 kanál mézzel édesítsük.

Készítsd el a paradicsomos káposztát is!

Oldalak

Video Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok
Lifestyle
Egy új, nemzetközi kutatás pontosan megállapította, mennyit bírnak valójában az elektromos autók. Te is a földről kapargatod majd az állad, ha szembesülsz a pontos számokkal.
Home&Design
Nem csupán egy lakberendezési irányzat, hanem egy életérzés is. Azoknak szól, akik szeretik a természet inspirálta eleganciát, a finom részleteket és az időtlen dizájnt.
Lifestyle
Sokan nem is gondolnak bele, hogy az írásuk apró sajátosságai mennyire árulkodóak lehetnek. Egy-egy vonal, egy hurok formája vagy a betűk közötti tér nem csupán az írásstílus része, hanem a...
Sztárok
A jordán királyné férje, II. Abdullah a Jordán Hasemita Királyság uralkodója a mai napon lett 63 éves, ez alkalomból pedig felesége posztolt is magukról egy közös fotót, melyen Rániját a világ...
Fashion&Beauty
Ha csak egy káprázatos outfitet nézel ma meg, akkor az Charlène monacói hercegné kabátruhája legyen.
Lifestyle
A Vízöntő legyen óvatos, különben bajba kerülhet! Napi horoszkóp.