Paradicsomleves recept
Az egyik legegyszerűbb és leggyorsabban elkészíthető leves, ráadásul talán nincs is olyan, aki ne szeretné ezt a szuper könnyű ételt.
Hozzávalók
- 1 közepes hagyma
- olaj
- liszt
- bors
- sűrített paradicsom
- cukor
Elkészítés
Egy fazék aljába öntsünk egy kevés olajat, majd ezen pirítsuk üvegesre az apróra vágott hagymát,ezután pedig szórjunk rá 3-4 evőkanál lisztet és pirítsuk zsemle színűre. Húzzuk le tűzről, öntsük rá a paradicsompürét és adjuk hozzá a vizet is, keverjük az egészet csomómentesre. Ezután pedig rakjuk vissza a tűzre és főzzük össze alaposan. Ha szükséges, akkor rakjunk hozzá cukrot is ízlés szerint. Ha szeretnénk, akkor enyhén sós vízben főzzünk hozzá egy kevés tésztát is.
Ezt is ajánljuk: Paradicsomos csirkecsíkok - Katt ide!