Nemzetközi versenyen bíráskodik a Séfek séfe egyik zsűritagja

Sőt az indulók között volt két fiatal magyar séf is.
S. Pellegrino Young Chef verseny
Kiemelkedően teljesítettek Kelet-Európa legtehetségesebb feltörekvő séfjei a S. Pellegrino Young Chef Varsóban megrendezett régiós döntőjén, amelyre két magyar fiatal séf, Sándor Rodrigo és Botos András is kijutott. A nemzetközi zsűrinek idén először magyar tagja is volt: Wolf András, a Salon Étterem és a New York Kávéház vezető séfje. Kiváló séfekből álló zsűri, többek között Wolf András kóstolta és értékelte a regionális döntősök ételeit az öt Aranyszabály alapján: összetevők, technika, eredetiség, szépség és üzenet. A helyi fordulók júniustól decemberig tartanak, és a világ minden tájáról érkező elődöntősök küzdenek meg a milánói döntőbe való bejutásért. December végére összeáll a 21 döntős névsora, melléjük 1-1 mentor séf kerül a helyi zsűrikből. A mentor séfek támogatják a séfeket a nemzetközi döntőre való felkészülésben, valamint segítik őket táljuk tökéletesítésében.
Kattints, cikkünk a következő oldalon folytatódik!
Oldalak
