Mézes-mustáros csirkecombok - Recept

A mézes-mustáros csirke a világ egyik legegyszerűbb és legfinomabb fogása. Mutatjuk, hogyan kell elkészíteni!
Hozzávalók
- 8 csirkecomb
- 4 ek mustár
- 4 ek méz
- olaj
- só, bors
Elkészítés
Húzzuk le a csirkecombokról a bőrt és dörzsöljük be sóval és borssal. Egy jénai tálba egy kis olajat öntünk, majd ráfektetjük a húsokat, befedjük alufóliával és elkezdjük sütni. Ha már pirulnak a csirkecombok, bekenjük őket az előtte elkészített mézes-mustáros keverékkel. Immár alufólia nélkül tovább sütjük őket egészen addig, amíg szép piros színt nem kapnak. Az isteni fogást sült krumplival vagy krumplipürével, esetleg rizzsel tálalhatjuk.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!