Krumplifőzelék juhtúróval - Finomabb, mint a klasszikus verzió
![](https://www.femcafe.hu/sites/default/files/styles/story_hero/public/default_images/image_not_found.jpg?itok=wJ8HDSE6)
Szereted a főzelékeket? Kombináld a krumplit egy kis juhtúróval, a végeredmény isteni lesz! Ha kíváncsi vagy a pontos receptre, olvasd el cikkünket!
Hozzávalók
- 60 dkg krumpli
- 15 dkg juhtúró
- 3 dl tejföl
- 2 ek liszt
- 2 babérlevél
- 1 kisebb vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- só, bors
Elkészítés
A krumplit hámozzuk meg, mossuk meg, kockázzuk fel és főzzük meg. Közben adjuk hozzá a megtisztított és felaprított vörös- és fokhagymát, valamint a babérlevelet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Ha megpuhult a krumpli, adjuk hozzá a tejföllel elkevert lisztet és a juhtúrót. Amint besűrűsödött, zárjuk el alatta a gázt.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!