Könnyű zöldséges tésztasaláta

Ha nem szeretnéd a gyomrodat nehéz fogással terhelni, mégis valami finomra vágysz, akkor készíts zöldséges tésztasalátát receptünk szerint!
Hozzávalók:
50 dkg apró tészta
20 dkg tonhalkonzerv
15 dkg paradicsom
15 dkg kígyóuborka
8 dkg ementáli sajt
10-15 szem olajbogyó
Az öntethez:
4-5 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál borecet
só
bors
Elkészítés:
A tésztát enyhén sós vízben főzd meg, csepegtesd le, hagyd kihűlni. Az alaposan megmosott uborkát és paradicsomot kockázd fel apróra, karikázd fel az olajbogyókat és vágd kisebb darabokra a sajtot. Miután a tonhalat lecsepegtetted, szedd kisebb szeletekre. Tedd a hozzávalókat egy mélyebb tálba, majd öntsd hozzá a már előre elkevert olívaolaj-borecet elegyet. Lazán keverd őket össze, és már tálalhatod is.


























