Készítsd el Hajdú Péter receptjét!

Készítsd el a Hajdú házaspár egyik kedvenc receptjét, az észt sertést! Az elkészítése nem igényel nagy főzőtudományt, viszont pár óráig sütni kell, hogy tökéletes legyen.
Hozzávalók:
• 1 l savanyú káposzta
• 900 g sertéskaraj, 1 cm-es kockákra vágva
• 1 db durvára vágott alma
• 1 db közepes méretű hagyma, apróra vágva
• ½ pohár árpagyöngy
• 1 evőkanál barnacukor
• 1 teáskanál só
• ½ teáskanál feketebors
• víz, húsleves vagy sör
Elkészítés:
Tűzálló edényben keverjük össze az összes hozzávalót. Lassú tűzőn, 2,5-4 órát sütjük, amíg a hús megpuhul. Melegen tálaljuk.
Hajdú Péter és Sarka Kata a Kétszersült mai adásában fogja bemutatni kedvenc receptjeit, 17:10-től a FEM3 műsorán.
Oldalak
